Niets makkelijker dan dat u op één betrouwbare partner kan rekenen voor uw ganse renovatieproject. Of het gaat om de vernieuwing van uw badkamer of keuken of de herinrichting van uw volledige woning, Vloerdecor ontwerpt, realiseert en coördineert het volledige project op maat van uw wensen en verwachtingen.

Badkamerrenovatie

Reken op Vloerdecor om van uw badkamer (opnieuw) een oase van rust en weldaad te maken. Van het uitbreken van uw sanitair, vloer en meubelen over het volledig herdenken van de ruimte en inrichting tot de volledige uitvoering en opvolging van de nodige werken. Kwaliteitsvolle materialen in combinatie met jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat wij u in ‘no time’ van een gloednieuwe badkamer laten genieten.

CRa

Meer dan vloeren…

Door de jaren heen hebben de wensen van onze klanten ons altijd vooruit gestuwd. Om u op uw wenken te bedienen, zoeken we steeds naar nieuwe innovatieve oplossingen. Dat geldt voor de producten en de consequente keuze voor kwalitatieve merken en leveranciers, maar voor wat we doen. Ook in (totaal)renovatie hanteren we dezelfde hoge standaard. Of het gaat om het herinrichten van uw keuken, het plaatsen van een nieuwe haardwand of de volledig verbouwing,… Kwaliteit, duurzaamheid en afwerking lopen als een rode draad doorheen alles wat we doen.

  • Afbraak
  • Sanitair
  • Elektriciteit
  • Verwarming
  • Vloeren
  • Schrijnwerk

“Van de eerste schets tot de finale oplevering kan u rekenen op de jarenlange ervaring en het vakmanschap van het Vloerdecor-team!”

Een renovatie in het vooruitzicht? Vraag vrijblijvend een offerte!
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
9 + 3 =

Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.